Studio Thyralantijn » Newbornfotografie, Kinderfotografie in Den Bosch en Rosmalen

Mooie vlechten | kinderfotografie Den Bosch – Rosmalen

Regelmatig krijg ik de opmerking “Je zult wel veel mooie foto’s van je kinderen hebben!”. Nou…. mijn kinderen vinden er niks aan om model voor mij te staan. Misschien heb ik te vaak aan ze gevraagd of ik foto’s van ze mocht maken. Ik weet het niet, maar natuurlijk maak ik van hen net zo graag mooie foto’s als van mijn klanten. Het kost me vaak alleen veel meer moeite. Tegenwoordig moet er eerst onderhandeld worden en willen ze niet…dan kan ik beter mijn poging om ze over te halen staken. Ze staan anders gewoon boos te kijken. Ik hoor van veel fotografen dat hun eigen kinderen het moeilijkste zijn om te fotograferen (en ze hebben gelijk).

Maar soms….. heb ik veel geluk en mag ik mijn dochter fotograferen.

Model: Thyra
Fotografie & Styling: Karin van Waesberghe

kinderfotografie Rosmalen - Thyralantijn

kinderfotografie Rosmalen - Thyralantijn

Kinderfotografie Den Bosch – Rosmalen – Thyralantijn