Studio Thyralantijn » Newbornfotografie, Kinderfotografie in Den Bosch en Rosmalen

Romantic Childportrait: Noortje

Ik wilde graag een romantisch portret van een meisje maken met een bloemenkrans op het hoofd. Dit keer geen dochter die er meestal geen zin in heeft, maar een model wat het echt leuk vind om model te staan. Noortje reageerde en had veel geduld, want wachten voordat de haren en de make-up gedaan zijn is een must. Marijke Matejczyk heeft de make-up en haarstyling gedaan. Jurkjes, haarkransen, kapsels….heerlijk! Ik vond het superleuk om met een model en visagiste/hairstyliste te werken. Wat mij betreft komt hier zeker een vervolg op.

Ik sta open voor nieuwe samenwerkingen. Graag kom ik in contact met visagisten/haarstylisten die dit ook leuk lijkt……je kunt me dan een mail sturen!

kinderfotografie Den Bosch | kinderfotograaf Den Bosch | Studio Thyralantijn