Studio Thyralantijn » Newbornfotografie, Kinderfotografie in Den Bosch en Rosmalen

Indra | Kinderfotografie in Den Bosch

Zaterdagmiddag mocht ik lieve Indra op de foto zetten. Een nieuwe camera is hartstikke leuk, maar je moet hem weer even leren kennen. Indra wilde hiervoor heel graag mijn proefkonijntje zijn. Ze is heerlijk ondeugend en al gauw merkte ik dat ze snel afgeleidt is. Ze ziet iets en gaat er direct naar toe of pakt het op. Een blaadje, een madeliefje. Het is allemaal leuk om mee te spelen. Wat een heerlijk leeftijd is dat toch. Indra ik vond het erg leuk dat ik deze middag foto’s van je mocht maken.

Kinderfotografie Den Bosch - Thyralantijn

Kinderfotografie Den Bosch - Thyralantijn

Kinderfotografie Den Bosch - Thyralantijn

Kinderfotografie Den Bosch - Thyralantijn

Kinderfotografie Den Bosch - ThyralantijnKinderfotografie Den Bosch - ThyralantijnKinderfotografie Den Bosch - ThyralantijnKinderfotografie Den Bosch - Thyralantijn