Studio Thyralantijn » Newbornfotografie, Kinderfotografie in Den Bosch en Rosmalen

Fotoshoot op een stoere lokatie in Eindhoven | fotografie op lokatie

Een gezellige middag fotograferen met verschillende fotografen en modellen. Het is een prachtige middag in november. Het zonnetje laat zich zien en de temperatuur is lekker (met jas). Op een stoere lokatie hebben we afgesproken om verschillende modellen te fotograferen. Ik heb nog niet veel ervaring met fotograferen op lokatie en met daglicht. De studio is veilig voor me met lampen die ik kan instellen. Reflectiescherm mee en gaan… Het is hartstikke leuk. De modellen hebben er zin in, vinden het leuk én staan stil. Ik mocht Naomi, Lois, Alizée en Marlie fotograferen. Wat een geluk, ze zijn allemaal zo mooi. Ik vond het erg leuk om te doen en met deze meisjes samen te werken. Naar deze lokatie wil ik zeker nog eens terug om te fotograferen. Ik weet zeker dat ik nog niet alle plekjes benut heb. Het was een geweldige middag die voor herhaling vatbaar is.

(Voor meer foto’s zie slideshow onder aan deze pagina)

fotografie op lokatie - Thyralantijn

Model: Naomi

fotografie op lokatie - Thyralantijn

Model: Marlie

fotografie op lokatie - Thyralantijn

Model: Alizée

fotografie op lokatie - Thyralantijn

Model: Lois