Studio Thyralantijn » Newbornfotografie, Kinderfotografie in Den Bosch en Rosmalen

Cakesmash Den Bosch | Ceylin

Cakesmash Den Bosch | Ceylin

Ceylin wordt bijna 1 jaar en voor deze gelegenheid kwam ze naar de studio voor een cakesmash sessie. Hierbij vieren we alvast een beetje dat ze 1 jaar wordt. Met slingers en/of ballonnen, een grote cupcake en een mooie pettyskirt. Mama wilde graag dat de setting heel meisjesachtig was. Het is altijd een verrassing of een kindje dit geweldig vindt of juist niet. Ceylin besloot dat ze de cupcake eng vond aanvoelen. Wel viste ze de bloemetjes van marsepein uit de taart. Deze smikkelde ze lekker op.

De prachtige grote cupcake wordt verzorgd door Inge’s cupandcake factory
D
e mooie vlaggenslinger is van Ukkie’s Collectie
D
it is een van de pettyskirts die gebruikt kan worden van Dottig

Wil je ook zo’n leuke sessie voor je kindje? De topping van de taart wordt door u gekozen. Aan de hand van deze kleur gebruiken we mooie bijpassende accessoires en maken we een mooie fotosessie.
Voor meisjes is het mogelijk om een pettyskirt te gebruiken, maar in een door uzelf meegebrachte romper kan natuurlijk ook. Bij jongens is het ook mooi wanneer ze alleen een jeansbroek aan hebben. In iedergeval kleding waarin ze heerlijk mogen kliederen.

cakesmash den bosch, cakesmash rosmalen - thyralantijncakesmash den bosch, cakesmash rosmalen, cakesmash, cakesmash shoot

cakesmash den bosch, cakesmash rosmalen, cakesmash, cakesmash shootcakesmash den bosch, cakesmash rosmalen, cakesmash, cakesmash shoot

Hier onder ziet u de voorkant van de uitnodiging. Op de achterkant komt u eigen tekst met eventueel een foto.

cakesmash den bosch - thyralantijn

cakesmash den bosch, cakesmash rosmalen, thyralantijn, cupcake, 1 jaar